Kjøpsvilkår

 

KJØPSVILKÅR

Disse vilkårene gjelder mellom deg som bestiller (kunde) og oss som selger (firma).

 GENERELLT

Foretaksinformasjon:

Orgnr: 922574804

Firmanavn: Glowfactory Norge AS

Juridisk adresse: Bakkemonen 6, 4619 Mosby

 

 

Betaling:

 

Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Man kan benytte både VISA og MASTERCARD og kortet blir belastet samme dag som varen sendes.

 

Kreditkort: &Vipps:  behandles av Bambora og vil komme som standard betalingsløsning på ordrebekreftelsen men ikke spesifisert hva du har betalt med eks Vipps etc.


Faktura- og avbetaling:  Tilbyrs kun til bedrifter og offentilig etter en kreditvurdering eller via Bambora til private.

 

 

Angrerett:

 

Med mindre avtalen er unntatt fra angrerett, kan kjøperen angre kjøpet av varen i henhold til angrerettloven.

Kjøperen må gi selger melding om bruk av angreretten innen 14 dager fra fristen begynner å løpe. I fristen inkluderes alle kalenderdager. Dersom fristen ender på en lørdag, helligdag eller høytidsdag forlenges fristen til nærmeste virkedag.

Angrefristen anses overholdt dersom melding er sendt før utløpet av fristen. Kjøper har bevisbyrden for at angreretten er blitt gjort gjeldende, og meldingen bør derfor skje skriftlig via e-post.

 

 

Personvernspolicy:

 

Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er selger. Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selgeren, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at selger skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle. Vi oppsamler navn, e-post, adresse og telefonnummer. Opplysninger deles med vår system utbyder Smartweb og fraktfirma.

 

 

Kjøpsinfomasjon

For å handle hos oss må du være 18 år. Fra 15 år får du handle hos oss hvis du handler sammen med eller med godkjenning fra verger. Når du handler via nett gjelder Forbrukervernloven. Denne loven beskytter deg som forbruker når du handler på nett. Les mer på Forbrukerombudet . Glowfactory.no forbeholder seg retten til å gjøre endringer i sortimentet og har rett til å fjerne elementer fra sortimentet før et kjøp er gjennomgått. Vi reserverer for mulig slutt salg av varer. Alle forsøk på bedrageri blir rapportert til politiet. Vi forbeholder oss retten til å kansellere et kjøp dersom det er mistanke om svindel.

Ordrebekreftelse

En ordrebekreftelse vil bli sendt via e-post når du fullfører bestillingen. Der finner du informasjon om hva du har kjøpt med pris og  fraktkostnader. Hvis bestillingen inneholder bestillingsvarer vil du få en estimert leveringstid på forsendelsen din. Hvis noe er galt med bestillingen vennligst kontakt oss umiddelbart. Vi vil også sende en melding når varen er sendt fra våres lager, med informasjon om forventet leveringsdato, i mailen finner du også en link for å spore din ordre hos Bring.

Priser

Prisene på siden er i norske kroner. MVA er inkludert på alle varer med 25% eller 15%. Alle priser vises inkludert MVA på nettsiden. Vi forbeholder oss retten til å endre priser uten varsel for mulige feilpriser. Du betaler alltid prisen som vises når bestillingen din er gjort, hvis du kjøpte et produkt til en feil pris vil du bli varslet og du vil få pengene refundert

Utskriftsfeil og produktbilder

Glowfactory.no forbeholder seg retten til å skrive ut feil i tekster på denne nettsiden. Vi garanterer ikke at alle bilder nøyaktig gjenspeiler produktets sanne utseende. Imidlertid streber vi oss alltid for å reprodusere et lignende bilde som mulig av produktet.

Garanti

Hvis varen ikke samsvarer med beskrivelsen, er ødelagt eller du er misfornøyd med kjøpet vennligst ta kontakt med vår info så skal vi hjelpe deg med en reklamasjon. Det er veldig viktig for oss at du er fornøyd med dine innkjøpte varer. Vi har en garanti på våre produkter på 2 år, dersom produktet eller deler av produktet ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er reklamasjonsfristen 5 år. Vår garanti gjelder i Norge. Hvis du ønsker å bruke garantien på et produkt kjøpt fra oss, vennligst ta kontakt med vår info på info@Glowfactory.no eller telefon (+47) 47 71 46 46    

3D Printet varer som kunden har sendt oss fila på stilles det ingen garanti på varen fra vår side den selges slik den er og kunden har den fulle ansvar.